Kindvriendelijke gerechten, makkelijk met just.

Deze krokante schijfjes zijn ideaal :
👨‍👩‍👧‍👧 VOOR HET HELE GEZIN
🍽️ voor bij de lunch én/of het avondeten
🌱 als gezonde snack (na school)
🍷 als aperitiefhapje

De schijfjes :
✔️ zijn gezond
✔️ zitten boordevol groenten en volkoren granen (65-80%)
✔️ zitten in een aantrekkelijk, krokant jasje

Of je ze nu ’s middags of ’s avonds op tafel tovert, en of je ze nu als groente of als vleesvervanger gebruikt: onze groenteschijfjes en -nuggets vallen bij iedereen in de smaak – van peuters die plots wél groenten lusten tot oma’s die enthousiast een nieuw type ‘kroketje’ op hun menu zetten. Onze family food bevat geen ellenlange lijst met ingrediënten, maar is gemaakt volgens een eenvoudig recept. Een pure smaak, een gezond zoutgehalte, geen suiker, een aantrekkelijk jasje en (handig voor de jongsten) geen stukjes. Geniet ervan!

Samen genieten van kindvriendelijke gerechten

Niets zo gezellig als met z’n allen van hetzelfde potje smullen. Maar er zijn nóg redenen waarom just. het jou makkelijk wil maken om als gezin samen te eten … 

  • Wanneer jullie aan tafel schuiven, komt niet alleen het bestek naar boven, maar ook de beste verhalen. Het is hét moment om de dag te evalueren en de batterijen op te laden.
  • Bovendien heb je zo meer kans dat je kindje nieuwe smaken, geuren en texturen wil ontdekken. Jij kunt het goeie voorbeeld geven, en profiteren van het feit dat kinderen graag imiteren! 
  • Tot slot betekent samen eten gezonder eten. Volwassen, jongeren en vooral kinderen eten namelijk meer fruit en groenten als ze samen eten met hun ouders of familie.

Bereiding

Haal de schijfjes of nuggets uit de verpakking en warm ze op. In de airfryer of heteluchtoven hebben ze 12 minuten op 180 °C nodig. In de pan bak je ze gedurende 3 minuten, zonder vetstof. Makkelijk, toch?