Ons verhaal

Waarom babyvoeding en peutervoeding van just.

Ik ben Klaartje: voedingsdeskundige, mama van Lou en … mama van just. Ik neem je graag mee in het verhaal achter onze baby- en peutervoeding.

De beste start met gezonde voeding

Twee jaar geleden werd ik voor het eerst moeder. Ik wou mijn zoontje bewust opvoeden en hem natuurlijk de beste start geven. Eten maakt daar een belangrijk deel van uit, zeker tijdens de eerste 1.000 dagen. In die eerste jaren leg je niet alleen de basis voor een gezond voedingspatroon en een goede ontwikkeling, maar ontstaan ook de smaakvoorkeuren.

Tijd winnen, voor jezelf en voor je kindje

Ik wil actief tijd doorbrengen met Lou, er écht voor hem zijn als we samen spelen, en er bewust van genieten om hem te zien opgroeien. ‘Your presence is more important than your presents’: daar kan ik me helemaal in vinden. Tegelijk besef ik dat het niet evident is om als ouder al je rollen en taken te combineren. Ook daarom werd just. geboren. Ik kook gezond en jij warmt op. Zo win je kostbare tijd.

Genieten van verantwoord lekkers

Samen eten vind ik belangrijk. En ook dát is just. Onze bourgondische cultuur heeft heel wat moois om mee te geven aan je kleintje, zoals het belang van genieten van eten, van gezelligheid en van pure smaken. Ook dat hoort bij een goede start, toch? Er komen bovendien veel meningen over voeding op ons af. Ik hou het daarom simpel. Eenvoudige, pure, biologische ingrediënten, zonder toegevoegde suikers of zouten.

Zo biedt just. jou gemak en al wat goed is:
voor je kindje, voor jezelf én de planeet.