Ons verhaal

Waarom family food van just.

Ik ben Klaartje: voedingsdeskundige, mama van Lou en Filippa, en van just. Ik neem je graag mee in het verhaal achter onze family food.

De beste start met gezonde voeding

Drie jaar geleden werd ik voor het eerst moeder. Ik wou mijn zoontje bewust opvoeden en hem natuurlijk de beste start geven. Eten maakt daar een belangrijk deel van uit. Met de producten van just. maak je de goeie keuze. Ze zitten namelijk boordevol groenten en volkoren granen, en bevatten geen suikers, kleur-, geur- of bewaarmiddelen. Al onze recepten zijn bovendien goedgekeurd door een erkende diëtiste. Ze geven je kindje de beste start én maken het je hele gezin makkelijk om gezond te eten. Want groenten en granen zijn in elke levensfase belangrijk. 

Het belang van samen eten

Onze groentenuggets en -schijfjes zijn bedoeld voor jong (geen stukjes!) en oud (knapperig korstje!). Of je ze nu tijdens de apero serveert, als avondeten of lunch, of als gezonde snack voor de uitgehongerde huiswerk-makers: dankzij onze heerlijke family food kunnen jullie met z’n allen hetzelfde kostje verorberen. Samen eten is namelijk niet alleen gezellig, maar ook gezond. Bovendien kun je je kindje zo het goeie voorbeeld geven en stimuleren om nieuwe dingen te proeven. Dat jullie na een drukke dag aan tafel kunnen bijpraten is natuurlijk ook geen onbelangrijk detail. In de plaats van in de keuken te staan, schuif jij gewoon gezellig mee aan! Die momenten zijn goud waard, toch?

Tijd winnen, voor jezelf en voor je kindje

Ik wil actief tijd doorbrengen met mijn kinderen, er écht voor hen zijn als we samen spelen, en er bewust van genieten om hen te zien opgroeien. ‘Your presence is more important than your presents’: daar kan ik me helemaal in vinden. Tegelijk besef ik dat het niet evident is om als ouder al je rollen en taken te combineren. Ook daarom werd just. geboren. Ik kook gezond en jij warmt op. Zo win je kostbare tijd.

Genieten van verantwoord lekkers

Onze bourgondische cultuur heeft heel wat moois om mee te geven aan je kleintje, zoals het belang van genieten van eten en van pure smaken. Ook dat hoort bij een goede start, toch? Er komen bovendien veel meningen over gezonde voeding op ons af. Ik deel als voedingsdeskundige mijn kennis graag met jou én ik hou onze producten simpel. Eenvoudige, pure, biologische en Belgische ingrediënten, en een gezond zoutgehalte.

Gezonde en lekkere family food. Dat is just.
Genieten van gezellig samen eten. Ook dat is just.

Zo biedt just. jou gemak en al wat goed is: voor je gezin, je kindje, voor jezelf én de planeet.