Het verhaal van just.

Het verhaal achter just.

Ik ben Klaartje: mama van een zoon en een dochter, voedingsdeskundige en nuchtere Kempenaar met een zwak voor verse, goeie ingrediënten. Met just. wil ik jou helpen om lekker en gezond te koken, zonder dat je al te lang in de potten moet staan roeren.

Gezond en puur eten

Ik hou het simpel: eenvoudige, verse, biologische en zoveel mogelijk lokale ingrediënten, zonder toegevoegde suikers. De producten van just. zit boordevol groenten, granen en peulvruchten, en bevatten geen E-nummers of andere onbekende bestanddelen. Je zou ze met andere woorden perfect zelf kunnen maken, maar laat ons eerlijk zijn: je besteedt je kostbare tijd waarschijnlijk liever aan wat jou écht gelukkig maakt.

Tijd besparen en samen genieten

Het lekkers van just. is zo klaar. Je moet het gewoon even opwarmen of bakken in de (microgolf)oven, pan of airfryer. Op een-twee-drie een gezonde en lekkere maaltijd tevoorschijn toveren, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan? Dat treft, want dan kan jij gewoon mee aan tafel gaan zitten bij je gezin, familie of vrienden, en het gezellig maken. Want er gaat niets boven samen genieten, toch?

Voor elke dag …

De just.-producten zijn ongelofelijk veelzijdig. Je kan ze als aperitiefhapje of naschoolse snack serveren, maar ze komen ook bij de lunch of het avondeten perfect tot hun recht. Gebruik ze om een extra portie groenten te serveren, of als vleesvervanger. Bovendien kan je ze verwerken in de meest uiteenlopende gerechten: van een makkelijke wrap tot een exotisch stoofpotje. Zo passen ze bij elke gelegenheid en elke dag.

… en voor iedereen

Met het lekkers van just. scoor je bij jong en oud. In onze burgers zitten bijvoorbeeld geen stukjes, en in ons hele gamma laten we al te speciale kruiden of smaken bewust achterwege. Die kan je altijd zelf nog toevoegen aan je gerecht. Je vindt in ons assortiment geen bereidingen die wenkbrauwen doen fronsen, maar wel verantwoord eten waar de mondhoeken spontaan van omhoog krullen. Smakelijk!

Lekkere f(r)amily food. Dat is just.
Gezellig samen eten. Ook dat is just.

Zo biedt just. jou gemak en al wat goed is: voor jezelf, voor vrienden en familie, én voor de planeet.