Ons verhaal

Waarom babyvoeding en kindervoeding van just.

Ik ben Klaartje: voedingsdeskundige, mama van Lou en … mama van just. Ik neem je graag mee in het verhaal achter onze baby- en kindervoeding.

De beste start met gezonde voeding

Drie jaar geleden werd ik voor het eerst moeder. Ik wou mijn zoontje bewust opvoeden en hem natuurlijk de beste start geven. Eten maakt daar een belangrijk deel van uit, zeker tijdens de eerste 1.000 dagen. In die eerste jaren leg je niet alleen de basis voor een gezond voedingspatroon en een goede ontwikkeling, maar ontstaan ook de smaakvoorkeuren. Met de verse groentepurees van just. geef je je kindje de beste start.

Het belang van samen eten

just. groeit bovendien met je kindje mee, want je vindt ook groentenuggets en -schijfjes in ons gamma. Die zijn bedoeld voor jong (geen stukjes!) en oud (knapperig korstje!). Heerlijke family food dus, zodat jullie met z’n allen hetzelfde kostje kunnen verorberen. Samen eten is namelijk niet alleen gezellig, maar ook gezond. Bovendien kun je je kindje zo het goeie voorbeeld geven en stimuleren om nieuwe dingen te proeven.

Tijd winnen, voor jezelf en voor je kindje

Ik wil actief tijd doorbrengen met Lou, er écht voor hem zijn als we samen spelen, en er bewust van genieten om hem te zien opgroeien. ‘Your presence is more important than your presents’: daar kan ik me helemaal in vinden. Tegelijk besef ik dat het niet evident is om als ouder al je rollen en taken te combineren. Ook daarom werd just. geboren. Ik kook gezond en jij warmt op. Zo win je kostbare tijd.

Genieten van verantwoord lekkers

Onze bourgondische cultuur heeft heel wat moois om mee te geven aan je kleintje, zoals het belang van genieten van eten en van pure smaken. Ook dat hoort bij een goede start, toch? Er komen bovendien veel meningen over voeding op ons af. Ik hou het daarom simpel. Eenvoudige, pure, biologische en Belgische ingrediënten, zonder toegevoegde suikers. De nuggets en schijfjes hebben een gezond zoutgehalte; de purees bevatten zelfs helemaal geen zout om het veilig te houden voor de allerkleinsten.

Gezonde babyvoeding en family food, dat is just.
Gezellig en lekker samen eten, ook dat is just.

Zo biedt just. jou gemak en al wat goed is: voor je kindje, voor jezelf én de planeet.