Maak kennis met Eva Tuytelaers en andere fans van just.!

Eva Tuytelaers

Eva Tuytelaers

Fan van het allerallereerste uur

Eva komt, net als ik, van de Kempen. Ze was al fan van just. vooraleer ik de producten lanceerde! Haar zoontjes zijn er dol op, maar Eva serveert onze burgers en balletjes niet alleen aan haar gezin. Ook tijdens de dineetjes die ze graag voor vrienden organiseert, verschijnen ze vaak op tafel. Ik heb al veel nieuwe dingen via haar leren kennen en veel geleerd dankzij haar openheid. Haar Instagram-account is er eentje om te volgen!

Trésor Vets

Trésor Vets

Sommelier bij The Jane
Finalist provincie Antwerpen Sommelier of the Year 2024

The Jane-sommelier Trésor Vets is enthousiast over Bonheur., dat volgens hem niet alleen een prima aperitief is, maar ook de perfecte compagnon voor zwaardere gerechten met een rokerig of bitter profiel, zoals wild of kreeft en zalm. “De drank vormt ook een mooie afsluiter van de maaltijd”, aldus Vets. “Ik zou hem combineren met een stukje zwaardere kaas, bijvoorbeeld een Stilton, of een gerookte kaas, en met een sneetje notenbrood. De gelaagdheid en frisheid van Bonheur. maakt dat bij een combinatie met een zwaardere kaas al je smaakpapillen gestimuleerd worden.”

Elisabeth Van Lierop

Elisabeth Van Lierop

Vegan en duurzaam leven

Ook Elisabeth is fan van just. Wat ik met Elisabeth gemeen heb? We zijn allebei zijn afkomstig van ‘den buiten’ en hechten veel belang aan familie, vrienden en gezonde voeding. Elisabeth en haar gezin leven veganistisch en zo duurzaam mogelijk. Ontzegt ze zichzelf veel? Helemaal niet, zegt ze zelf. Wil je Elisabeths zoektocht naar een zo duurzaam mogelijk leven volgen? Check dan zeker haar Instagram-account en haar blog.

Julius Persoone

Chocolatier bij The Chocolate Line,
Beste Chocolatier van 2023 (Gault&Millau) 

Julius Persoone is bekend om zijn unieke pralines voor The Chocolate Line, opgericht door vader Dominique. De jonge chef is “onder de indruk van de smaak van Bonheur.” Julius: “De overvloed aan kruiden zorgt voor een fantastische balans.” De chocolatier vindt Bonheur. goed passen bij de ‘Tiger Mango’-praline van The Chocolate Line. Die bevat, naast mango, witte chocolade, yoghurt en kardemom. Zijn andere pairing tips voor Bonheur. zijn ‘Sakura’, een praline met caramel van Japanse kersenbloesem, gepofte rijst en crunchy hazelnootpraliné; en de frisse en zure ‘Triple fermented’, waarin hij onder meer gefermenteerde cacao verwerkt.

Marlies Huysentruyt

Marlies Huysentruyt

Foodcoach Eat Good Feel Good

Marlies combineert het moederschap met een fulltime carrière en gaat wekelijks vijf keer sporten. Ze heeft dus weinig tijd om lang in de potten te staan roeren, en is steeds op zoek naar snelle, gezonde gerechtjes. Het aanbod van just. kwam voor haar dan ook als geroepen! Marlies begon met Eat Good Feel Good om via voedingsadvies anderen op weg te helpen naar een gezonde en actieve levensstijl. Gezonde voeding en beweging vormen voor haar dé steunpilaren van een gelukkig leven.

Prof. Dr. Myriam Van Winckel

Prof. Dr. Myriam Van Winckel

Kindergastro-enteroloog UZ Gent

Prof. Dr. Myriam Van Winckel is kindergastro-enteroloog aan het UZ Gent. Ze is onder meer gespecialiseerd in voedingsproblemen, voedselallergie en sondevoeding bij kinderen, en ze publiceerde al over vitamine B12-tekort bij kinderen, de behandeling van reflux en borstvoedingsproblemen. Toen just. nog synoniem was met groentepureetjes, beval deze autoriteit onze producten warm aan. Ze was positief verrast over de keuze voor tofu in onze babyvoeding vanaf zes maanden. “Voor zover wij weten is dit de enige babymaaltijd die een plantaardig eiwit bevat”, zegt ze.

Bekijk de webinar die Dr. Van Winckel samen pediatrisch diëtiste Marleen Genetello gaf over vegetarische en vegan voeding voor kinderen (en waarin just. aan bod komt vanaf 1:07:36).

Evelyne Mertens

Evelyne Mertens

Diëtiste

Evelyne Mertens is als diëtiste gespecialiseerd in vegetarisme en veganisme. Ze werkt als vrijwilligster bij ProVeg (het vroegere EVA). Waarom ze van just. houdt? “De producten zijn zo bereid dat de groenten een optimale smaak behouden”, zegt ze. Ze vindt ze dus een prima manier om te genieten van pure ingrediënten, en om jezelf te trakteren op belangrijke vitaminen en mineralen. 

Axelle Zwartjes

Axelle Zwartjes

Freelance Illustrator

“Ik ben Axelle Rose Zwartjes, illustrator en mama van Gaston (17 maanden). Als freelance creatief is het soms moeilijk om balans te vinden in het huishouden en dan al zeker in de keuken. Ik vind gezonde voeding belangrijk voor het hele gezin en ben dan ook altijd op zoek naar gezonde lokale producten om ons het leven zo aangenaam mogelijk te maken 🙂 

Just is perfect met een kleine peuter in huis. Lekker, praktisch en gezond. Als Gaston een mindere periode doorgaat en liever met  zijn eten speelt dan proeft, dan weet ik dat Just altijd helpt. 🙂 De groenteschijfjes kan je bij ons dan ook altijd in de koelkast terugvinden.”

Ester Depret

Ester Depret

Digital marketeer bij The Woody Group

“Ik mag dan wel geen voedingsdeskundige zijn, maar als mama van drie wel ervaringsdeskundige als ’t aankomt op het voeden van kinderen ;). En voor mijn kinderen wil ik .. nuja: het beste! Vooral de oudste twee hebben een leeftijd bereikt waar vooral vettige en ongezonde snacks ze kunnen bekoren. 
Toen we vorig jaar de just. groenteschijfjes uitprobeerden tijdens een vrijdagse apero, was ik positief verrast. Ze gingen binnen als zoete broodjes! Sindsdien zijn de groenteschijfjes en nuggets van just. een vaste waarde bij onze tapas- en aperomomentjes. 

En weet je wat super is? Onze kleinste spruit van 1 jaar kan gezellig mee eten!”

Studio Lala

Ine Brands - Studio Lala

Feestjes met een wow-factor

“Ik ben Ine en ik hou ervan te strijden voor pretoogjes… van mijn drie bengels, van mijn gasten, en niet te vergeten… van mezelf! Ik hou ervan om gastvrouw te zijn en een warme welkom te creëren voor iedereen die thuis over de vloer komt. Samen mooie momenten creëren kan op vele momenten en manieren. Een lekker glaasje onder de boom in de tuin, samen picknicken met mijn jongens, een mooie tafel als we lunchen met het team, samen met het gezin apero’tje doen op vrijdag,… we worden daar thuis heel blij van. De hapjes van JUST passen hier perfect in. Gezelligheid, lekker en ook nog eens gezond.”

Tinneke Segers

Tinneke Segers

Grafisch vormgever

“Wij zijn fan van Just omdat het een eerlijk, veggie en gezond product is. Bovendien ook belgisch, YAY!
We maken altijd een beetje teveel, zodanig dat we de ’toevallige’ overschot van de dochter zelf op kunnen smikkelen 😉
Kindjes en groenten zijn niet altijd een even goede match en op lastigere dagen kan een Just schijfje het perfecte alternatief zijn. Ook op lastigere dagen qua timing voor de ouders! Hop in de pan en klaar op enkele minuten.
Geen ongezond gedoe, maar snel, lekker én voedzaam. Dikke win win! Wij zijn fan, valt het op?

Uwe Porters

Uwe Porters

Vroedvrouw en schrijfster

“Ik ben Uwe, vrouw van de politieman, mama van twee, vroedvrouw en schrijfster. Als kind was ik waarschijnlijk een nog slechtere eter dan mijn kinderen.

Ik zit momenteel in de fase waarin ik alle groenten probeer te verstoppen in gemixte spaghettisaus omdat dat werkelijk de enige maaltijd van de week is waarbij ik ze aan het groenten-eten krijg. Zelfs spinaziepuree vermomd als spierballenpatatjes zijn vaak meer een bloedserieuze onderhandeling dan een fijn familie-eetmoment. Ik had de strijd opgegeven. Ik was moe van dat schuldgevoel en het voortdurend nadenken over welke groenten ik waarin ging verwerken om ze toch maar hun vitamientjes te laten binnenkrijgen. Lexie en Viggo zijn bijna 7 en 4. Het is de leeftijd, dacht ik. Het komt goed en een kind eet wat het nodig heeft. Toch?

Ik geef toe dat ik afwachtend was met de schijfjes en nuggets omdat ik zelf al gewoon zo ontzettend veel geprobeerd had.

De nuggets van just waren hier echt een MEGA hit. En dan zelfs nog de versie met de meeste groentjes in. Op het kerstmenu stonden dan ook de nuggets van just en álle borden waren leeg. Helemaal leeg.

Ik moet jullie niet uitleggen hoe blij ik daarvan werd, he?”

Zijn jij en je kleintje ook fan van just.?
Wil je jouw foto en ervaring delen op onze site?
Stuur ons een mailtje