Maak kennis met Eva Tuytelaers en andere fans van just.!

Eva Tuytelaers

Eva Tuytelaers

Fan van het allerallereerste uur

Eva komt, net als ik, van de Kempen. Ze was al fan van just. vooraleer ik de producten lanceerde! Haar beide zoontjes, Mozes (‘18) en Hélder (‘16), zijn dol op onze pureetjes. Op Instagram geeft Eva een heel open en eerlijke blik op het ouderschap. Ze deelt hoe zij en haar man Kristof het aanpakken, en schrijft over unschooling en prioriteiten. Zelf zegt ze: “wij doen ook maar wat”. Maar eerlijk? Ik heb al veel nieuwe dingen via Eva leren kennen en veel geleerd dankzij haar openheid. Haar Instagram-account is er eentje om te volgen!

Elisabeth Van Lierop

Elisabeth Van Lierop

Vegan en duurzaam leven

Ook Elisabeth is fan van just. Haar zoontje Iggy (‘19) eet onze groentepureetjes met veel smaak, terwijl dochtertje Nala (‘16) dol is op de groentenuggets en -schijfjes van just. Thuis kookt Elisabeth zelf, maar just. komt goed van pas tijdens de vele uitstapjes die ze maken met het gezin. Elisabeth en haar man Tijs kunnen spontaan vertrekken én Iggy heeft altijd zijn verse groenten.

Wat ik met Elisabeth gemeen heb? We wonen allebei in Antwerpen, zijn afkomstig van ‘den buiten’ en hechten veel belang aan familie en gezonde voeding. Elisabeth en haar gezin leven veganistisch en zo duurzaam mogelijk. Ontzegt ze zichzelf veel? Helemaal niet, zegt ze zelf. Wil je Elisabeths zoektocht naar een zo duurzaam mogelijk leven volgen? Check dan zeker haar Instagram-account en haar blog.

Marlies Huysentruyt

Marlies Huysentruyt

Foodcoach Eat Good Feel Good

Marlies is mama van twee dochtertjes. Ze combineert het moederschap met een fulltime carrière en gaat wekelijks vijf keer sporten. Ze heeft dus weinig tijd om lang in de potten te staan roeren, en is voor het gezin steeds op zoek naar snelle, gezonde gerechtjes. Voor de kleine Lilly-Jaxx (‘18) staat just. bij Marlies in de ijskast. Zo heeft ze altijd verse en gezonde groenten in huis voor haar kleinste meisje.

Marlies begon met Eat Good Feel Good om via voedingsadvies anderen op weg te helpen naar een gezonde en actieve levensstijl. Gezonde voeding en beweging vormen voor haar dé steunpilaren van een gelukkig leven.

Zijn jij en je kleintje ook fan van just.?
Wil je jouw foto en ervaring delen op onze site?
Stuur ons een mailtje