Maak kennis met Eva Tuytelaers en andere fans van just.!

Eva Tuytelaers

Eva Tuytelaers

Fan van het allerallereerste uur

Eva komt, net als ik, van de Kempen. Ze was al fan van just. vooraleer ik de producten lanceerde! Haar beide zoontjes, Mozes (‘18) en Hélder (‘16), zijn dol op onze pureetjes. Op Instagram geeft Eva een heel open en eerlijke blik op het ouderschap. Ze deelt hoe zij en haar man Kristof het aanpakken, en schrijft over unschooling en prioriteiten. Zelf zegt ze: “wij doen ook maar wat”. Maar eerlijk? Ik heb al veel nieuwe dingen via Eva leren kennen en veel geleerd dankzij haar openheid. Haar Instagram-account is er eentje om te volgen!

Elisabeth Van Lierop

Elisabeth Van Lierop

Vegan en duurzaam leven

Ook Elisabeth is fan van just. Haar zoontje Iggy (‘19) eet onze groentepureetjes met veel smaak, terwijl dochtertje Nala (‘16) dol is op de groentenuggets en -schijfjes van just. Thuis kookt Elisabeth zelf, maar just. komt goed van pas tijdens de vele uitstapjes die ze maken met het gezin. Elisabeth en haar man Tijs kunnen spontaan vertrekken én Iggy heeft altijd zijn verse groenten.

Wat ik met Elisabeth gemeen heb? We wonen allebei in Antwerpen, zijn afkomstig van ‘den buiten’ en hechten veel belang aan familie en gezonde voeding. Elisabeth en haar gezin leven veganistisch en zo duurzaam mogelijk. Ontzegt ze zichzelf veel? Helemaal niet, zegt ze zelf. Wil je Elisabeths zoektocht naar een zo duurzaam mogelijk leven volgen? Check dan zeker haar Instagram-account en haar blog.

Marlies Huysentruyt

Marlies Huysentruyt

Foodcoach Eat Good Feel Good

Marlies is mama van twee dochtertjes. Ze combineert het moederschap met een fulltime carrière en gaat wekelijks vijf keer sporten. Ze heeft dus weinig tijd om lang in de potten te staan roeren, en is voor het gezin steeds op zoek naar snelle, gezonde gerechtjes. Voor de kleine Lilly-Jaxx (‘18) staat just. bij Marlies in de ijskast. Zo heeft ze altijd verse en gezonde groenten in huis voor haar kleinste meisje.

Marlies begon met Eat Good Feel Good om via voedingsadvies anderen op weg te helpen naar een gezonde en actieve levensstijl. Gezonde voeding en beweging vormen voor haar dé steunpilaren van een gelukkig leven.

Prof. Dr. Myriam Van Winckel

Prof. Dr. Myriam Van Winckel

Kindergastro-enteroloog UZ Gent

Prof. Dr. Myriam Van Winckel is kindergastro-enteroloog aan het UZ Gent. Ze is onder meer gespecialiseerd in voedingsproblemen, voedselallergie en sondevoeding bij kinderen, en ze publiceerde al over vitamine B12-tekort bij kinderen, de behandeling van reflux en borstvoedingsproblemen. En wat blijkt? Deze autoriteit beveelt onder meer de pureetjes van just. aan, en was positief verrast over de keuze voor tofu in onze babyvoeding vanaf zes maanden. “Voor zover wij weten is dit de enige babymaaltijd die een plantaardig eiwit bevat”, zegt ze.

Bekijk de webinar die Dr. Van Winckel samen pediatrisch diëtiste Marleen Genetello gaf over vegetarische en vegan voeding voor kinderen (en waarin just. aan bod komt vanaf 1:07:36).

Evelyne Mertens

Evelyne Mertens

Diëtiste

“De producten van just. zijn zo bereid dat de groenten een optimale smaak behouden. Een goede manier dus om jouw kindje een aangename smaakbeleving te geven en er tegelijk voor te zorgen dat hij/zij alle belangrijke vitaminen en mineralen binnenkrijgt.”

— Evelyne Mertens, diëtiste – gespecialiseerd in vegetarisme/veganisme & MSc in Health Care Management & Policy (KU Leuven, faculteit Geneeskunde)

Zijn jij en je kleintje ook fan van just.?
Wil je jouw foto en ervaring delen op onze site?
Stuur ons een mailtje