Wie zorgt er voor de biologische voeding van just.?

Ik ben Klaartje Mertens. Ik heb niet alleen een grote liefde voor taal en cultuur, maar ook voor biovoeding en -verzorging. Dat verklaart meteen waarom ik al elf jaar in de biologische voedingssector werk, mezelf bijschoolde tot voedingsdeskundige … en just. lanceerde!

Team just.

Diëtistes

Ik ontwikkel alle just.-producten zelf. Zodra de smaken op punt staan, toets ik mijn recept nog eens extra af bij een gerenommeerd diëtiste. Pas als zij haar ‘go’ geeft en het product goedkeurt qua samenstelling en voedingswaarde, ga ik over tot productie.

Kwaliteit

Onze producten worden bereid en verpakt op kleine schaal, maar wél in een professionele keuken, onder goedkeurend oog van professionals. Zo ben je zeker dat je niet alleen het gezondste en lekkerste, maar ook het veiligste product serveert. 

Jullie

Je leest het goed: ook jij maakt deel uit van het team! Als jij niet voor de producten van just. zou kiezen, zou ik ze niet kunnen maken. Maar het gaat verder: het is dankzij de feedback van fans dat ik het aanbod nog beter kon maken. Zo paste ik de hoeveelheid nuggets per verpakking aan (van 6 naar 12) en kruidde ik de miniburgers en nuggets meer af. Ik ben ongelooflijk dankbaar dat er zoveel mensen zijn die pure voeding hoog in het vaandel dragen en die, net als ik, volop willen genieten van samen tafelen.