Wie zorgt er voor de family food van just.?

Ik ben Klaartje Mertens. Ik heb niet alleen een grote liefde voor taal en cultuur, maar ook voor kwalitatieve en biologische voeding en verzorging. Dat verklaart meteen waarom ik al elf jaar in de biologische voedingssector werk, mezelf bijschoolde tot voedingsdeskundige … en just. lanceerde! Dat je dankzij just. als gezin allemaal hetzelfde eet is natuurlijk handig, maar voor jou is gezond en lekker eten ook een vorm van zelfzorg. Ouders moeten evengoed op krachten blijven!

“We are all imperfect parents, and that’s perfectly ok.
Tiny humans need connection, not perfection.”

Om mijn zoontje en dochtertje het allerbeste te geven, doe ik veel opzoekingswerk en vraag ik raad aan specialisten zoals gynaecologen, vroedvrouwen, (natuur)artsen, (kinder)diëtisten en kinderartsen. Ik deel de kennis die ik opdoe over gezonde voeding voor kinderen graag met jou, via onder meer de just. blog, mijn rubriek in BioGezond, en via lezingen en via Mama Baas. Daarmee hoop ik je wat opzoekwerk te besparen. Want, laat ons eerlijk zijn, er wordt zoveel geschreven en gezegd dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet, toch?

Samenwerkingen

Diëtistes

Ik ontwikkel alle just.-producten zelf. Zodra de smaken op punt staan, toets ik mijn recept nog eens extra af bij een gerenommeerd kinderdiëtiste. Pas als zij haar ‘go’ geeft en het product goedkeurt qua samenstelling en voedingswaarde, ga ik over tot productie.

Kwaliteit

Onze groentenuggets en -schijfjes worden bereid en verpakt op kleine schaal, maar wél in een professionele keuken. Voor jouw kindje wil je natuurlijk niet alleen het gezondste en lekkerste, maar ook het veiligste product. Daarom laat ik me ook op dit vlak begeleiden door de professionals.