just. mini burgers

Recepten

In deze rubriek deel ik graag makkelijke, alledaagse recepten. Gezond en lekker: die eigenschappen gaan hier hand in hand! 

Wat is jouw ‘signature dish’?

Met welke gerechten doe jij je gezin, familie of vrienden watertanden? Stuur ze gerust doorzodat ik ze hier kan opnemen. Sharing is caring, want we willen natuurlijk allemaal lekkere, gezonde en afwisselende recepten op tafel toveren!

De handen in elkaar slaan

Heb je zin om samen te werken? Laat het me zeker weten.  It takes a village … om regelmatig nieuwe recepten te bedenken en er foto’s van te nemen. En uiteraard ben ik ook gewoon heel nieuwsgierig naar hoe jij onze producten gebruikt.

Gezellige momenten samen

Tot slot deel ik graag in jouw eet- en feestvreugde. Stuur me dus zeker foto’s door van al die gezellige aperitiefmomenten onder familie en vrienden, dan zorg ik ervoor dat ze hun weg vinden naar de social kanalen van just. Ik kijk er alvast naar uit.

 • 10cl Bonheur
 • 3cl Wodka
 • 1/2 Limoen
 • Afvullen met Ginger beer voor een licht spicy touch
 • Rozemarijntakje & schijfje verse gember als afwerking

 • 10cl Bonheur
 • 3 centiliter vers sinaasappelsap & gezeefd.
 • Afvullen met Cava
 • Afwerken met een schijfje sinaasappel & eventueel citroentijm

 • 10cl Bonheur
 • Aftoppen met Elderflower of mediterranean tonic
 • Afwerken met een schijfje (bevroren) kiwi & blauwe druif

 • 10cl Bonheur
 • Afgekoelde thee van rode vruchten. (Voeg naar wens honing of suiker toe)
 • 2cl gezeefd vers limoensap
 • Werk af met munt